Najnowsze przepisy
Powolutku wracam, ale będą przerwy gdyż jestem na etapie... ⇖ 13
Wprowadzenie do przepisu na Spaghetti z Kurczakiem i... ⇖ 21
Wprowadzenie do Makaronu z Kurczakiem Szpinakiem i Fetą w... ⇖ 24
Wprowadzenie do przepisu na Pieczony Dorsz z Marchewką i... ⇖ 15
Wprowadzenie do przepisu na Czekoladowe Babeczki z Masłem... ⇖ 15
Wprowadzenie do przepisu na Faszerowane Piersi Kurczaka z... ⇖ 33
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki z mascarpone i... ⇖ 34
Wprowadzenie do zapiekanych hot-dogów z sosem musztardowym... ⇖ 17
Sernik gotowany o smaku szarlotki i gruszek
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z wiaderka)4 jajka200 ml mleka2 budynie o smaku jabłek z cynamonemsok z połowy cytryny3 opakowania biszkoptówdżem jabłkowy lub gruszkowytabliczka czekoladyMasło i cukier podgrzewamy do rozpuszczenia, dodajemy twaróg, jajka i podgrzewamy ciągle mieszając. Budyń mieszamy z mlekiem i dodajemy do masy razem z sokiem z cytryny. Ciągle mieszając doprowadzamy do wrzenia . Gotujemy ok 3 min. Gorącą masą przekładamy...
Przepisy z bloga
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z... ⇖ 49
4 jajka400g cukini250ml mleka150 g mąki3 łyżki olejusól... ⇖ 2542
Ciasto0.5 szkl mąki graham1 szkl mąki pszennej0.5 kostki... ⇖ 178
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z... ⇖ 251
ciasto pierogowe;500 g mąki2 łyżki oliwy1 łyżeczka... ⇖ 369
Ciasto pierogowe ok 300 gnadzienie z cukinią200 g mięsa... ⇖ 381
1 filet z kurczaka1 mała czerwona papryka1 op grzybków... ⇖ 464
Przepisy na czasie
Pyszna, banalnie prosta do zrobienia, czyli coś co lubię.... ⇖ 3491
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe... ⇖ 1578
Sałatka brokułowa polana przypadnie do gustu nie tylko... ⇖ 1526
Sprawdzony przepis na rurki z kremem budyniowym! Ten krem z... ⇖ 1503
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach i robi... ⇖ 1062
Domowa mielonka bez konserwantów z karkówki i boczku oraz... ⇖ 995
Puszyste pączki na suchych drożdżach Pewniak, czyli... ⇖ 789
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u nas... ⇖ 750