Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 14
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 14
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 6
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 3
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 12
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 9
Szczupak w sosie pomidorowym
SKŁADNIKI I MATERIAŁY POMOCNICZE-1 kg szczupak (swiezy-filet)-maka do panierki-olej do smazenia-2-3 cebule-pieprz czarny (grubo mielony) ilosc wedlug uznania-koncentrat pomidorowy 160 ml-przecier pomidorowy 500 ml-sol 13-15 g/kg-puszki i zamykarka do puszek-szybkowar lub autoklawWYKONANIEŚwieza rybe wypatroszyc oczyscic, umyc i zrobic filety. Nastepnie dodac sol i przyprawic pieprzem, ods...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91