Najnowsze przepisy
Co to jest za atar? Najprościej: znana i używana w kuchni... ⇖ 18
Jeżeli zastanawiasz się jakie zdrowotne właściwości... ⇖ 27
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 40
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 24
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 42
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 32
Szynka jałowcowa
peklowaniena 3 kg miesa2 l wody4 lyzki soli2 lyzki soli peklowejlistki laurowepieprzziele angielskiejalowiecpieprzkolendraDo peklowania mieso przygotowac 3 dni wczesniej .Sol rozpuscic w wodzie ,...
Przepisy z bloga
200 g masła200 g cukrucukier waniliowy1 kg twarogu ( z... ⇖ 84
ciasto pierogowe;500 g mąki2 łyżki oliwy1 łyżeczka... ⇖ 174
Ciasto pierogowe ok 300 gnadzienie z cukinią200 g mięsa... ⇖ 219
1 filet z kurczaka1 mała czerwona papryka1 op grzybków... ⇖ 264