Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 35
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 22
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 32
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 59
Szynka konserwowa / wersja 2
SUROWIEC IROZDRABNIANIE- szynka 1 kl. w moim wypadku z kulek / krojona w dużą kostkę około 4-5 cm i potraktowane tłuczkiem do schabowych z każdej strony w celu wytworzenia na powierzchni każdego kawałka masy klejącej-wiążącej.- 30-40 g/kg skórki wieprzowe /ugotowane do miękkości, wystudzone i rozdrobnione 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93