Najnowsze przepisy
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 5
Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 12
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 54
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 33
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 50
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 78
Szynka konserwowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg szynka 1 kl. w moim wypadku z kulek / krojona w kostkę 2-3 cm i delikatnie potraktowane tłuczkiem do schabowych-0,8-1 kg golonka 3 kl / 2-3 mm- 30-40 g/kg skórki wieprzowe /ugotowane do miękkości, wystudzone i rozdrobnione 2,5 mmPs . Wyżej pokazany wyrób był robiony bez skórek lecz skórki polecam jak ktoś chce mieś galaretkę zwartą. U mnie była znikoma...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 76
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 94