Najnowsze przepisy
Lody Pralinowe (Ninja Creami NC300EU) Lody Pralinowe to... ⇖ 8
Burger Aleksa – azjatycki twist w polskim stylu Moja... ⇖ 9
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 22
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 22
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 12
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 18
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 12
Tang Zhong i brązowy ryż

Chleby robione z wykorzystaniem metody Tang Zhong maja dla mnie dwie ogromne zalety. Po pierwsze sa niesamowicie miekkie i puszyste, delikatnie wilgotne i dluzej pozostaja swieze. Po drugie zawsze si...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 941
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1164
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 940
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 805
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 826
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 796
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 1149
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 824
Kilka dni temu odkrylem zagubione na polce opakowanie... ⇖ 928
Choc pieke chleb albo bulki prawie co tydzien, dawno nie... ⇖ 862
16 pazdziernika to Światowy Dzien Chleba, ustanowiony... ⇖ 841
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1755
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 885
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 840
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 484
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 463