Tang Zhong i kuskus
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2014/03/tang-zhong-i-kuskus.html
Kuskus najczesciej produkowany jest z pszenicy, ale twardej (makaronowej) o nazwie durum. I dlatego, ze jego ziarenka powstaja z polaczenia maki z pszenicy durum i wody, blizej mu do makaronu, mimo z...
Najnowsze przepisy
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 6
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 18
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 21
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 14
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 992
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1209
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 986
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 589
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2141
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7258
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 781
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 614
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 545
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 639
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 108
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 76
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 72
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 58









































