Tortilla

Tortilla to mój sposób na przemycenie dużej ilości warzyw. Można jeść je na ciepło i na zimno. Tortille robię na obiad, wkładam je również do szkolnej śniadaniówki.O ile gotowe placki, przynajmniej te, które do tej pory spotkałam, budziły moje zastrzeżenia co do składu, te domowe są zrobione wyłącznie z mąki, masła, wody i odrobiny soli. Zrobisz je raz - dwa, a efekt...
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 16
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 17
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 20
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 15
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 14
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 217
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 460
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 314
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 335
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 580
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2187
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 390
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 368
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 367
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 352
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 340
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 326