Najnowsze przepisy
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 3
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 2
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 6
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 9
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 39
Tuszonka - inaczej
SUROWIEC-łopatka 1,5 kg-boczek 1 kg-mięso z golonki razem z tłustym bez skóry i kości 1 kg-skórki wieprzowe 100 g ugotowane wystudzone i zmielone na sitku 2,5-3 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo sól 15g /kg surowca-czosnek suszony 1g/kg-przyprawa huzarska pikantna 2g/kg-pieprz czarny grubo mielony 3 g/kg-papryka suszona płatek 4g/ kg-ziele angielskie 1 g/kg-woda...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91