Mamy 231213 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Pulpeciki z makaronem...

Pulpeciki z makaronem...

Pyszne danie jednogarnkowe, mięciutkie pulpeciki z... ⇖ 8

Makaron z truskawkami...

Makaron z truskawkami...

  Makaron z truskawkami i śmietaną Makaron z... ⇖ 6

Sałatka z gotowanego...

Sałatka z gotowanego...

Witajcie. Dziś mam dla Was pomysł na kolejną bardzo... ⇖ 18

Zapomnij o kawie! Oto...

Zapomnij o kawie! Oto...

Koktajle, które zmienią Twoje wyniki na maturze –... ⇖ 17

Pałki z kurczaka z...

Pałki z kurczaka z...

Składniki pałki z kurczaka z ryżem w zalewie: Wykonanie... ⇖ 19

Kurczak w sosie z...

Kurczak w sosie z...

Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami to pyszne danie,... ⇖ 29

Grillowane polędwiczki...

Grillowane polędwiczki...

Grillowane polędwiczki z piersi kurczaka to pomysł na... ⇖ 7

Szybkie ciasto z...

Szybkie ciasto z...

Ciasto z borówkami to obowiązkowa pozycja do upieczenia w... ⇖ 33

PRL-owe wafelki

PRL-owe wafelki

składniki:1 opakowanie wafla200 g masła (w oryginale jest... ⇖ 26

Obiad w 30 minut

Obiad w 30 minut

Szukasz pomysłu na szybki, smaczny i sycący obiad, który... ⇖ 31

Wyświetlono: 719 razy

Tuszonka w/g JackaW

Tuszonka w/g JackaW

SUROWIEC-łopatka- skórki wp 50-70 g /kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 13-14 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-liść laurowy 0,5 g/kg-pieprz ziołowy białowieski 1 g/kg-wywar ze skórek 50 ml /kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3 cm i peklujemy zalecaną dawką, zostawiamy w lodówce w temp 4-6 st. na 2 dni. Po tym czasie gotujemy do miękkości skorki i mielimy na 2,5 mm następnie...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 37

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 65

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 80

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 80

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 100

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 124

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 112

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM