Najnowsze przepisy
Tiramisù alla nocciola to orzechowa wersja klasycznego... ⇖ 4
Bigos z wolnowaru nie jest szybkim daniem, ale za to... ⇖ 18
Mam dla Was zbiór najlepszych przepisów na sałatki na... ⇖ 44
Jest taki pisarz SFLiu Cixin, który za pomocą swoich... ⇖ 28
Vongole alla marinara
Klasyczny włoski przepis. Delikatne w smaku vongole, które polecam zjeść z chrupiącą bagietką.Składniki na 2 porcje:1 kg vongoli2 ząbki czosnkuoliwa z oliwek100 ml białego wytrawnego winapęczek natki pietruszkiVongole namoczyć w lekko osolonej wodzie przez 30 minut, opłukać pod bieżącą wodą a otwarte wyrzucić.Czosnek drobno posiekać lub pokroić na cienkie plasterki. Natkę...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 354
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 390
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 382
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 460