Mamy 231167 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Sałatka z buraków

Sałatka z buraków

Prosta i szybka sałatka z buraków. Mało składników, a... ⇖ 1

Sałatka z brokułem i...

Sałatka z brokułem i...

Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 2

Sałatka jajeczna...

Sałatka jajeczna...

Sałatka jajeczna „Wiosenna”, pyszna i prosta... ⇖ 10

Domowy sos BBQ

Domowy sos BBQ

Mój ulubiony, szybki przepis na domowy sos BBQ, to... ⇖ 17

Przekąska z chleba...

Przekąska z chleba...

Szukasz pomysłu na ciekawą imprezową przekąskę, która... ⇖ 37

Przepis na szparagi do...

Przepis na szparagi do...

Przepis na szparagi do obiadu       Jak ugotować... ⇖ 14

Surówka z kapusty...

Surówka z kapusty...

Przepis na surówkę z kapusty pekińskiej. Idealnie... ⇖ 72

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z kalafiorem i kurczakiem to super pomysł... ⇖ 30

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 20

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 41

Wyświetlono: 1113 razy

Wędzony pstrąg i dorada

Wędzony pstrąg i dorada

1.Przygotowanie ryb do wedzenia-ryby swiezo zlowione patroszymy usuwamy luski i dokladnie pluczemy, nastepnie wycinamy skrzela i usuwamy oczy.-natomiast kupione ryby mamy juz wypatroszone i w miare czyste, zostaje nam tylko wyciecie skrzela i oczow-teraz nacieramy sola lub topimy w solance.-na sucho 25 g soli kamiennej/kg ryb przez 12 godzin.-w solance 70 g soli /litr wody i na 1 kg ryby przez 12 ...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 78

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 97

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM