Najnowsze przepisy
Tarty do przygotowani w kilka chwil jeśli akurat mamy... ⇖ 19
Zmiksuj domowe lody naturalne, które podbiją każde... ⇖ 12
Zakwas żytni razowy
Zakwas przede wszystkim do chlebow zytnich, w tym, a moze glownie, razowych. Na przyklad typu Borodinsky lub Rossisky. Zakwas jest wyjatkowej mocy, potrafi bardzo wyraznie pracowac nawet w lodowce. Tr...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 749
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 963
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 743
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 631
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 624
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 625
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 923
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 635