Wszystkie przepisy z bloga :: facetznozem.blogspot.com
Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak intensywnym, ze... ⇖ 928
Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow, przyborow... ⇖ 1064
Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie wydal po... ⇖ 992
Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu wypelnionym... ⇖ 1078
Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie czlowiek od... ⇖ 1171
Diabli mnie biora, gdy kolejny producent kostek rosolowych... ⇖ 776
No dobra, to robimy cos zdrowego.Czasem przychodzi taki... ⇖ 779
Wcale nie zartuje. Jesli zaserwujesz crème brûlée -... ⇖ 741
Potrawka, stew, Eintopf, czy po prostu zarcie: ten przepis... ⇖ 778
To jest danie na pozne lato i wczesna jesien, ale wlasnie... ⇖ 769
Skoro juz za tydzien Purim, najweselsze chyba zydowskie... ⇖ 883
Bardzo malo jest dzis ludzi obchodzacych w Polsce swieto... ⇖ 799
Ciag dalszy propozycji pod haslem zblizajacego sie swieta... ⇖ 720
No i pieknie jest. Wiosna idzie, nastawione jesienia... ⇖ 736
Pozno. Zmeczony. Po robocie. W domu zero gotowego obiadu.... ⇖ 785
"No dobra, to kupilismy w przyplywie ambicji wok, i glupio,... ⇖ 762
Ktory z nas nie przechodzil sytuacji w rodzaju: "jest... ⇖ 738
"Dostawa tak do godziny" - to bezlitosne haslo, ktore... ⇖ 775
Kto nie lubi pizzy? Ktory facet nie lubi pizzy? Co moze... ⇖ 660
70% zamowien pizzy w Polsce dokonuja faceci - przeczytalem... ⇖ 792
...czyli kafta, czyli kofta - bo transkrypcji jest co... ⇖ 850
No, teraz sie zacznie. Bedzie awantura. Juz za pizze z... ⇖ 700
Nie ma tu szczegolnej filozofii. Jest glod, potrzeba... ⇖ 1514
Jesli mam sie jakos usprawiedliwic za tak skandalicznie... ⇖ 801
Bede sie upieral, ze Turcja jest ojczyzna najlepszego... ⇖ 811
O tym, czym jest kebab (a czym niekoniecznie jest)... ⇖ 782
Ale zaraz, zaraz - czy pilaf nie powinien byc z ryzu? -... ⇖ 859
Jeszcze miesiac temu nie wiedzialem o tej kuchni prawie... ⇖ 929
Dzis bez szczegolnego rozkminiania, robimy cos na szybko.... ⇖ 835
Naprawde lubie ten moment: kiedy taszcze do domu siaty z... ⇖ 902
Na zewnatrz 35 stopni, a my z Lepsza Polowa wymyslilismy... ⇖ 866
Zaczyna sie ten krotki, a kluczowy moment w roku. Pomidory... ⇖ 850
No coz, ehem, doprawdy, no niespodziewalem sie, jak milo,... ⇖ 765
Jak sie juz chwalilem, tegoroczny urlop spedzilismy z... ⇖ 2130
Najdluzej trzymaja mi sie w glowie wspomnienia, w ktorych... ⇖ 1053
To dzis czas na zrobienie czegos na ukojenie nerw, na... ⇖ 931
Uprzejmie donosze, ze na krakowskim Malym Rynku dzieja sie... ⇖ 756
Najpierw z poczatku lipca zrobila sie polowa sierpnia,... ⇖ 987
No dobra, szarlotka to jeszcze nie byl koniec. Nagly atak... ⇖ 750
Wrocilem! Sorry za dluga nieobecnosc, ale tam, gdzie bylem,... ⇖ 894
Jesien. Zimno. Za oknem niby rano, a swiatla tyle, ze o... ⇖ 840
Cos sie konczy, cos sie zaczyna - powiada klasyk. Konczy... ⇖ 931
Kiedy zastanawialismy sie z Lepsza Polowa, na jakie menu... ⇖ 798
Podajac taka przekaske, od strzala w srodku zimy przywolasz... ⇖ 778
Kuchnia faceta kojarzy sie raczej z zeberkami, stekami i... ⇖ 714
Synestezja - to nie tylko srodek stylistyczny w rodzaju... ⇖ 934
No dobra, to nie bedzie zupelnie serio.Bo po pierwsze, nie... ⇖ 846
Hummus to powazna sprawa.Jest jednym z najbardziej... ⇖ 861
No to jedziemy dalej. Po poprzedniej akcji, w ktorej... ⇖ 820
Ponoc w Rzeczpospolitej Szlacheckiej miara udanych Świat... ⇖ 807
1 kwietnia to byl dobry moment na taka akcje. Po pierwsze,... ⇖ 893
Pieczenie. Faceci lubia je zwykle w dwoch przypadkach. Po... ⇖ 752
To byl miesiac iscie karnawalowy. Na obu kulinarnych... ⇖ 777
Juz jestem, juz jestem! Ktokolwiek myslal, ze Facet z Nozem... ⇖ 846
Bedzie wazne wyznanie. Trudne jest dla mnie, bo to, co chce... ⇖ 758
To nie byl rok, ktory bedzie sie z sentymentem wspominalo,... ⇖ 764
Jak w tym starym kawale: "Kowalski, lubicie cieple piwo i... ⇖ 901
U Bratankow znad Niziny Panonskiej w temacie wina dzieje... ⇖ 901
Tez tak macie? Żaden kuchenny zapach, zadna kombinacja... ⇖ 894
To bylo w sylwestrowy wieczor, w samochodzie. Wracalem z... ⇖ 901
Jedziemy dalej. Troche czasu minelo od pierwszego odcinka... ⇖ 907
Ciagle ucze sie chleba. A od ostatniego chlebowego wpisu... ⇖ 919
Czasami czlowiek ma dosc.Na przyklad wtedy, kiedy przez... ⇖ 897
Sprzeczne namietnosci: jak zjesc cos pozywnego, ale... ⇖ 961
Gdy przed wyjazdem napomykalismy, gdzie sie wybieramy,... ⇖ 990
Zastanawialiscie sie kiedys, czy jest na swiecie jakas... ⇖ 943
W glowie klimatyczny blend. Tak jak za oknem, gdzie jesien... ⇖ 983
Przyznam sie Wam do czegos. Od pewnego czasu ograniczylem... ⇖ 983
Rozmowa o pieczeniu chleba z moja 85-letnia babcia to nie... ⇖ 861
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51



















































































![Projekt chleb [level 1]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21801.jpg)
![Projekt chleb [level 2]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21800.jpg)
![Projekt chleb [level 3]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21799.jpg)











![Projekt chleb [level 4]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21787.jpg)














