Najnowsze przepisy
Skrzydełka pieczone w air fryer w temp. 180 stopni C przez... ⇖ 10
Chcesz dowiedzieć się czy karczochy są zdrowe i czy... ⇖ 35
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowymKotlety są... ⇖ 44
Prosto z Twojej Kuchni na Stół: Sałatka Jajeczna z... ⇖ 52
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na bardzo prosty i... ⇖ 67
m tabal: lepsze niż hummus (i słowo o pożytkach z przypalania)
Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie wydal po polsku? Lektura On Food and Cooking. The Science and Lore of the Kitchen Harolda McGee to dla kuchennego geeka radosc poznawcza w stanie czystym. To jedna z tych rzadkich sytuacji, kiedy scislowcy zaczynaja tesknic za opowiesciami, a humanisci przypominaja sobie, ze to slowo nie jest synonimem dla lebiegi z matematyki - bo taki na przyklad...
Przepisy z bloga
Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak intensywnym, ze... ⇖ 683
Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow, przyborow... ⇖ 793
Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie wydal po... ⇖ 697
Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu wypelnionym... ⇖ 828
Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie czlowiek od... ⇖ 923
Bo nie wiem, czy wiecie, ze najnowsze trendy foodiesowego... ⇖ 2336
"Cienki szparag sie uczynil z grubej i nadetej dyni" - ten... ⇖ 632
Raz do roku, w wigilie, na wiele naszych stolow trafia... ⇖ 982
Kiedy w Austrii po raz pierwszy uslyszalem o tamtejszym... ⇖ 737