Wszystkie przepisy z bloga :: facetznozem.blogspot.com
Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak intensywnym, ze... ⇖ 929
Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow, przyborow... ⇖ 1068
Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie wydal po... ⇖ 995
Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu wypelnionym... ⇖ 1081
Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie czlowiek od... ⇖ 1173
Diabli mnie biora, gdy kolejny producent kostek rosolowych... ⇖ 796
No dobra, to robimy cos zdrowego.Czasem przychodzi taki... ⇖ 782
Wcale nie zartuje. Jesli zaserwujesz crème brûlée -... ⇖ 742
Potrawka, stew, Eintopf, czy po prostu zarcie: ten przepis... ⇖ 781
To jest danie na pozne lato i wczesna jesien, ale wlasnie... ⇖ 774
Skoro juz za tydzien Purim, najweselsze chyba zydowskie... ⇖ 888
Bardzo malo jest dzis ludzi obchodzacych w Polsce swieto... ⇖ 802
Ciag dalszy propozycji pod haslem zblizajacego sie swieta... ⇖ 727
No i pieknie jest. Wiosna idzie, nastawione jesienia... ⇖ 737
Pozno. Zmeczony. Po robocie. W domu zero gotowego obiadu.... ⇖ 789
"No dobra, to kupilismy w przyplywie ambicji wok, i glupio,... ⇖ 763
Ktory z nas nie przechodzil sytuacji w rodzaju: "jest... ⇖ 739
"Dostawa tak do godziny" - to bezlitosne haslo, ktore... ⇖ 776
Kto nie lubi pizzy? Ktory facet nie lubi pizzy? Co moze... ⇖ 661
70% zamowien pizzy w Polsce dokonuja faceci - przeczytalem... ⇖ 796
...czyli kafta, czyli kofta - bo transkrypcji jest co... ⇖ 854
No, teraz sie zacznie. Bedzie awantura. Juz za pizze z... ⇖ 703
Nie ma tu szczegolnej filozofii. Jest glod, potrzeba... ⇖ 1517
Jesli mam sie jakos usprawiedliwic za tak skandalicznie... ⇖ 802
Bede sie upieral, ze Turcja jest ojczyzna najlepszego... ⇖ 814
O tym, czym jest kebab (a czym niekoniecznie jest)... ⇖ 785
Ale zaraz, zaraz - czy pilaf nie powinien byc z ryzu? -... ⇖ 863
Jeszcze miesiac temu nie wiedzialem o tej kuchni prawie... ⇖ 930
Dzis bez szczegolnego rozkminiania, robimy cos na szybko.... ⇖ 837
Naprawde lubie ten moment: kiedy taszcze do domu siaty z... ⇖ 903
Na zewnatrz 35 stopni, a my z Lepsza Polowa wymyslilismy... ⇖ 869
Zaczyna sie ten krotki, a kluczowy moment w roku. Pomidory... ⇖ 850
No coz, ehem, doprawdy, no niespodziewalem sie, jak milo,... ⇖ 766
Jak sie juz chwalilem, tegoroczny urlop spedzilismy z... ⇖ 2140
Najdluzej trzymaja mi sie w glowie wspomnienia, w ktorych... ⇖ 1055
To dzis czas na zrobienie czegos na ukojenie nerw, na... ⇖ 932
Uprzejmie donosze, ze na krakowskim Malym Rynku dzieja sie... ⇖ 760
Najpierw z poczatku lipca zrobila sie polowa sierpnia,... ⇖ 988
No dobra, szarlotka to jeszcze nie byl koniec. Nagly atak... ⇖ 753
Wrocilem! Sorry za dluga nieobecnosc, ale tam, gdzie bylem,... ⇖ 895
Jesien. Zimno. Za oknem niby rano, a swiatla tyle, ze o... ⇖ 841
Cos sie konczy, cos sie zaczyna - powiada klasyk. Konczy... ⇖ 934
Kiedy zastanawialismy sie z Lepsza Polowa, na jakie menu... ⇖ 799
Podajac taka przekaske, od strzala w srodku zimy przywolasz... ⇖ 782
Kuchnia faceta kojarzy sie raczej z zeberkami, stekami i... ⇖ 718
Synestezja - to nie tylko srodek stylistyczny w rodzaju... ⇖ 938
No dobra, to nie bedzie zupelnie serio.Bo po pierwsze, nie... ⇖ 852
Hummus to powazna sprawa.Jest jednym z najbardziej... ⇖ 865
No to jedziemy dalej. Po poprzedniej akcji, w ktorej... ⇖ 822
Ponoc w Rzeczpospolitej Szlacheckiej miara udanych Świat... ⇖ 809
1 kwietnia to byl dobry moment na taka akcje. Po pierwsze,... ⇖ 895
Pieczenie. Faceci lubia je zwykle w dwoch przypadkach. Po... ⇖ 753
To byl miesiac iscie karnawalowy. Na obu kulinarnych... ⇖ 780
Juz jestem, juz jestem! Ktokolwiek myslal, ze Facet z Nozem... ⇖ 847
Bedzie wazne wyznanie. Trudne jest dla mnie, bo to, co chce... ⇖ 763
To nie byl rok, ktory bedzie sie z sentymentem wspominalo,... ⇖ 765
Jak w tym starym kawale: "Kowalski, lubicie cieple piwo i... ⇖ 902
U Bratankow znad Niziny Panonskiej w temacie wina dzieje... ⇖ 903
Tez tak macie? Żaden kuchenny zapach, zadna kombinacja... ⇖ 896
To bylo w sylwestrowy wieczor, w samochodzie. Wracalem z... ⇖ 904
Jedziemy dalej. Troche czasu minelo od pierwszego odcinka... ⇖ 910
Ciagle ucze sie chleba. A od ostatniego chlebowego wpisu... ⇖ 921
Czasami czlowiek ma dosc.Na przyklad wtedy, kiedy przez... ⇖ 898
Sprzeczne namietnosci: jak zjesc cos pozywnego, ale... ⇖ 962
Gdy przed wyjazdem napomykalismy, gdzie sie wybieramy,... ⇖ 990
Zastanawialiscie sie kiedys, czy jest na swiecie jakas... ⇖ 947
W glowie klimatyczny blend. Tak jak za oknem, gdzie jesien... ⇖ 983
Przyznam sie Wam do czegos. Od pewnego czasu ograniczylem... ⇖ 983
Rozmowa o pieczeniu chleba z moja 85-letnia babcia to nie... ⇖ 866
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 693
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 526
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 245
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 196
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 178



















































































![Projekt chleb [level 1]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21801.jpg)
![Projekt chleb [level 2]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21800.jpg)
![Projekt chleb [level 3]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21799.jpg)











![Projekt chleb [level 4]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21787.jpg)














