Wszystkie przepisy z bloga :: facetznozem.blogspot.com
Czasem trzeba lzej. Zwlaszcza po czasie tak intensywnym, ze... ⇖ 936
Ze wszystkich kuchennych wynalazkow, utensyliow, przyborow... ⇖ 1070
Jak to mozliwe, ze tej ksiazki nikt jeszcze nie wydal po... ⇖ 1001
Po calym dniu wloczenia sie po Neapolu, dniu wypelnionym... ⇖ 1088
Miasto szalone. Takie, w ktorym zakochuje sie czlowiek od... ⇖ 1175
Diabli mnie biora, gdy kolejny producent kostek rosolowych... ⇖ 801
No dobra, to robimy cos zdrowego.Czasem przychodzi taki... ⇖ 786
Wcale nie zartuje. Jesli zaserwujesz crème brûlée -... ⇖ 755
Potrawka, stew, Eintopf, czy po prostu zarcie: ten przepis... ⇖ 791
To jest danie na pozne lato i wczesna jesien, ale wlasnie... ⇖ 783
Skoro juz za tydzien Purim, najweselsze chyba zydowskie... ⇖ 892
Bardzo malo jest dzis ludzi obchodzacych w Polsce swieto... ⇖ 812
Ciag dalszy propozycji pod haslem zblizajacego sie swieta... ⇖ 730
No i pieknie jest. Wiosna idzie, nastawione jesienia... ⇖ 739
Pozno. Zmeczony. Po robocie. W domu zero gotowego obiadu.... ⇖ 797
"No dobra, to kupilismy w przyplywie ambicji wok, i glupio,... ⇖ 771
Ktory z nas nie przechodzil sytuacji w rodzaju: "jest... ⇖ 748
"Dostawa tak do godziny" - to bezlitosne haslo, ktore... ⇖ 776
Kto nie lubi pizzy? Ktory facet nie lubi pizzy? Co moze... ⇖ 666
70% zamowien pizzy w Polsce dokonuja faceci - przeczytalem... ⇖ 800
...czyli kafta, czyli kofta - bo transkrypcji jest co... ⇖ 856
No, teraz sie zacznie. Bedzie awantura. Juz za pizze z... ⇖ 707
Nie ma tu szczegolnej filozofii. Jest glod, potrzeba... ⇖ 1523
Jesli mam sie jakos usprawiedliwic za tak skandalicznie... ⇖ 803
Bede sie upieral, ze Turcja jest ojczyzna najlepszego... ⇖ 815
O tym, czym jest kebab (a czym niekoniecznie jest)... ⇖ 788
Ale zaraz, zaraz - czy pilaf nie powinien byc z ryzu? -... ⇖ 867
Jeszcze miesiac temu nie wiedzialem o tej kuchni prawie... ⇖ 935
Dzis bez szczegolnego rozkminiania, robimy cos na szybko.... ⇖ 841
Naprawde lubie ten moment: kiedy taszcze do domu siaty z... ⇖ 904
Na zewnatrz 35 stopni, a my z Lepsza Polowa wymyslilismy... ⇖ 872
Zaczyna sie ten krotki, a kluczowy moment w roku. Pomidory... ⇖ 853
To zdecydowanie jest jedno z moich ulubionych sniadan.... ⇖ 1002
No coz, ehem, doprawdy, no niespodziewalem sie, jak milo,... ⇖ 770
Jak sie juz chwalilem, tegoroczny urlop spedzilismy z... ⇖ 2143
Najdluzej trzymaja mi sie w glowie wspomnienia, w ktorych... ⇖ 1062
To dzis czas na zrobienie czegos na ukojenie nerw, na... ⇖ 937
Uprzejmie donosze, ze na krakowskim Malym Rynku dzieja sie... ⇖ 765
Najpierw z poczatku lipca zrobila sie polowa sierpnia,... ⇖ 998
No dobra, szarlotka to jeszcze nie byl koniec. Nagly atak... ⇖ 766
Wrocilem! Sorry za dluga nieobecnosc, ale tam, gdzie bylem,... ⇖ 897
Jesien. Zimno. Za oknem niby rano, a swiatla tyle, ze o... ⇖ 842
Cos sie konczy, cos sie zaczyna - powiada klasyk. Konczy... ⇖ 940
Kiedy zastanawialismy sie z Lepsza Polowa, na jakie menu... ⇖ 800
Podajac taka przekaske, od strzala w srodku zimy przywolasz... ⇖ 787
Kuchnia faceta kojarzy sie raczej z zeberkami, stekami i... ⇖ 725
Synestezja - to nie tylko srodek stylistyczny w rodzaju... ⇖ 939
No dobra, to nie bedzie zupelnie serio.Bo po pierwsze, nie... ⇖ 857
Hummus to powazna sprawa.Jest jednym z najbardziej... ⇖ 871
No to jedziemy dalej. Po poprzedniej akcji, w ktorej... ⇖ 826
Ponoc w Rzeczpospolitej Szlacheckiej miara udanych Świat... ⇖ 815
1 kwietnia to byl dobry moment na taka akcje. Po pierwsze,... ⇖ 898
Pieczenie. Faceci lubia je zwykle w dwoch przypadkach. Po... ⇖ 760
To byl miesiac iscie karnawalowy. Na obu kulinarnych... ⇖ 792
Juz jestem, juz jestem! Ktokolwiek myslal, ze Facet z Nozem... ⇖ 851
Bedzie wazne wyznanie. Trudne jest dla mnie, bo to, co chce... ⇖ 766
To nie byl rok, ktory bedzie sie z sentymentem wspominalo,... ⇖ 768
Jak w tym starym kawale: "Kowalski, lubicie cieple piwo i... ⇖ 904
U Bratankow znad Niziny Panonskiej w temacie wina dzieje... ⇖ 907
Tez tak macie? Żaden kuchenny zapach, zadna kombinacja... ⇖ 904
To bylo w sylwestrowy wieczor, w samochodzie. Wracalem z... ⇖ 904
Jedziemy dalej. Troche czasu minelo od pierwszego odcinka... ⇖ 913
Ciagle ucze sie chleba. A od ostatniego chlebowego wpisu... ⇖ 922
Czasami czlowiek ma dosc.Na przyklad wtedy, kiedy przez... ⇖ 900
Sprzeczne namietnosci: jak zjesc cos pozywnego, ale... ⇖ 962
Gdy przed wyjazdem napomykalismy, gdzie sie wybieramy,... ⇖ 995
Zastanawialiscie sie kiedys, czy jest na swiecie jakas... ⇖ 952
W glowie klimatyczny blend. Tak jak za oknem, gdzie jesien... ⇖ 988
Przyznam sie Wam do czegos. Od pewnego czasu ograniczylem... ⇖ 986
Rozmowa o pieczeniu chleba z moja 85-letnia babcia to nie... ⇖ 868
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1004
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 811
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 786
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 693
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 425
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 343
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 328



















































































![Projekt chleb [level 1]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21801.jpg)
![Projekt chleb [level 2]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21800.jpg)
![Projekt chleb [level 3]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21799.jpg)











![Projekt chleb [level 4]:...](https://aduparosnie.pl/files/41/miniature/21787.jpg)














