012. grillowana tilapia na duszonej czerwonej salsie

Tilapia to jedna z moich ulubionych filetowanych ryb. Nie posiada przykrego zapachu i w smaku jest bardzo delikatna, dlatego bardzo łatwo jest ją przyrządzić. Przyznam szczerze czerwoną salsę zrobiłam pierwszy raz w życiu i jestem zadowolona jak nigdy - polecam każdemu !składniki potrzebne na salsę :- 4 pomidorki koktajlowe;- puszka pomidorów pelati (lub 1 duży...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 9
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 15
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 23
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Dzisiaj opiszę Wam przepis na pikantną zupę z owocami... ⇖ 875
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko... ⇖ 865
Danie powstało przypadkiem wraz z opróżnianiem lodówki... ⇖ 988
Kolejny przyjemny dla podniebienia przepis. Moja zapiekanka... ⇖ 819
Tak jak wczoraj wspomniłam stopniowo będą pojawiać się... ⇖ 767
Zaraz po tagliatelle farfalle jest moim ulubionym rodzajem... ⇖ 712
Wpadłam na pomysł zrobienia dżemu. Jako, że pracuję... ⇖ 823
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 770
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 312
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 268
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 191
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 190