012. grillowana tilapia na duszonej czerwonej salsie
Źródło: https://kate-culinary.blogspot.com/2013/02/012-grillowana-tilapia-na-duszonej.html
Tilapia to jedna z moich ulubionych filetowanych ryb. Nie posiada przykrego zapachu i w smaku jest bardzo delikatna, dlatego bardzo łatwo jest ją przyrządzić. Przyznam szczerze czerwoną salsę zrobiłam pierwszy raz w życiu i jestem zadowolona jak nigdy - polecam każdemu !składniki potrzebne na salsę :- 4 pomidorki koktajlowe;- puszka pomidorów pelati (lub 1 duży...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 6
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Dzisiaj opiszę Wam przepis na pikantną zupę z owocami... ⇖ 914
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko... ⇖ 900
Odkrycie tej wiosny - czosnek niedźwiedzi. Roślina... ⇖ 1018
Danie powstało przypadkiem wraz z opróżnianiem lodówki... ⇖ 1015
Kolejny przyjemny dla podniebienia przepis. Moja zapiekanka... ⇖ 861
Tak jak wczoraj wspomniłam stopniowo będą pojawiać się... ⇖ 814
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 595
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 392
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































