076. lasagne z mięsem i warzywami - kolejna wersja
Źródło: https://kate-culinary.blogspot.com/2020/05/076-lasagne-z-miesem-i-warzywami.html
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko najlepiej potrafię. Przede wszystkim codziennie lub co drugi dzień robię przegląd i według tego decyduję co będzie przygotowane. Każde kupione warzywo jest zjadane, nie kupuję rzeczy, które zdążą zestarzeć się w lodówce. Nie lubię marnować jedzenia. Dlatego polecam Wam wszystkim robienie starannych i...
Najnowsze przepisy
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 0
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 3
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 10
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Dzisiaj opiszę Wam przepis na pikantną zupę z owocami... ⇖ 923
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko... ⇖ 911
Odkrycie tej wiosny - czosnek niedźwiedzi. Roślina... ⇖ 1026
Danie powstało przypadkiem wraz z opróżnianiem lodówki... ⇖ 1019
Kolejny przyjemny dla podniebienia przepis. Moja zapiekanka... ⇖ 871
Tak jak wczoraj wspomniłam stopniowo będą pojawiać się... ⇖ 823
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1825
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1200
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 721
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 698
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































