032. ravioli ze szpinakiem, mozarellą i kurczakiem
Źródło: https://kate-culinary.blogspot.com/2013/03/032-ravioli-ze-szpinakiem-mozarella-i_5.html
Od wczoraj przepis na ravioli chodził za mną i nie potrafił wybić mi się z głowy. Wszystko zaczęło się od obejrzenia pierwszego odcinka programu Doradca Smaku Michela Moran, w którym to właśnie przygotowane było ravioli ( z tym, że ze szpinakiem i łososiem).składniki potrzebne na ok 30 ravioli:- 200 g mąki;- 2 jajka;- 100 ml wody;- szczypta...
Najnowsze przepisy
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 16
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 37
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 18
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 26
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 18
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Dzisiaj opiszę Wam przepis na pikantną zupę z owocami... ⇖ 923
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko... ⇖ 911
Odkrycie tej wiosny - czosnek niedźwiedzi. Roślina... ⇖ 1026
Danie powstało przypadkiem wraz z opróżnianiem lodówki... ⇖ 1019
Kolejny przyjemny dla podniebienia przepis. Moja zapiekanka... ⇖ 871
Tak jak wczoraj wspomniłam stopniowo będą pojawiać się... ⇖ 823
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1864
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1261
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 748
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 700
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 617
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 575
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































