051. królik na białym winie z burakami i kluskami

Danie czasochłonne - jednak warte zachodu. Nie każdy jest zwolennikiem tego mięsa, jednak ja pamiętam go jeszcze z czasów dzieciństwa - jadano go u moich dziadków. Dzisiejszy obiad to na prawdę dobre wspomnienie i zachęta do tego by częściej jadać tak delikatne mięso. Jeśli chodzi o dodatki wybrałam buraki oraz kluski śląskie przygotowane...
Najnowsze przepisy
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 10
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 7
Uwielbiam kuchnię pełną wyrazistych smaków i aromatów,... ⇖ 9
Jesień zagościła na dobre, to i w kuchni również jest... ⇖ 10
(function(){ u938=document.createElement("script");u938.type ⇖ 9
Idealne, słodko winne polędwiczki w sosie śliwkowym,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Dzisiaj opiszę Wam przepis na pikantną zupę z owocami... ⇖ 878
Staram wykorzystywać wszystko co mam w lodówce jak tylko... ⇖ 865
Danie powstało przypadkiem wraz z opróżnianiem lodówki... ⇖ 990
Kolejny przyjemny dla podniebienia przepis. Moja zapiekanka... ⇖ 821
Tak jak wczoraj wspomniłam stopniowo będą pojawiać się... ⇖ 773
Zaraz po tagliatelle farfalle jest moim ulubionym rodzajem... ⇖ 715
Wpadłam na pomysł zrobienia dżemu. Jako, że pracuję... ⇖ 825
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 356
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 322
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 266