Najnowsze przepisy
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 23
Przepis ze strony supermarketu Morrisons.Składniki:(na... ⇖ 11
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 37
21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już dawno w pełni. Rabarbar dodaje się do ciast, kompotów czy lemoniad, ale jak dla mnie, najlepiej smakuje karmelizowany. To warzywo często jest niedoceniane. Dużo osób ma obawy przed używaniem go w swojej kuchni, ponieważ zwykle kojarzy się z mocno kwaśnym, dominującym smakiem. Myślę, że podany z neutralnym puddingiem...
Przepisy z bloga
Czy tylko ja slyszalam pocieszajace twierdzenie, ze lato... ⇖ 596
Czy tylko ja słyszałam pocieszające twierdzenie, że... ⇖ 213
Sa pyszne. Robi sie je w mgnieniu oka. Zawieraja skladniki,... ⇖ 625
Z czym kojarza sie wypieki bez dodatku tluszczu? Mi z... ⇖ 719
Z czym kojarzą się wypieki bez dodatku tłuszczu? Mi z... ⇖ 188
Sezon na rabarbar uwazam za otwarty. Ba! On jest juz dawno... ⇖ 658
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już... ⇖ 226