ABY MAK NIE ODKLEJAŁ SIĘ OD CIASTA

Zanim masę makową rozłożysz na rozwałkowane ciasto, pamiętaj, aby wcześniej posmarować je na całej powierzchnię białkiem. Ten prosty trik sprawi, że mak nie będzie się odklejał od ciasta podczas jedzenia!
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 9
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 21
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 66
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 448
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 410
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 604
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 467
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 533
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2118
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276