Najnowsze przepisy
Klasyczna zupa grzybowa - wersja wegetariańskaKlasyczna... ⇖ 6
Kupiłam hurtowo ulubione przyprawy piernikowe.Teraz więc... ⇖ 11
Zawsze gdy patrzę na te idealnie złociste nuggetsy z... ⇖ 35
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 92
ABY PIERNICZKI BYŁY MIĘKKIE
Świeżo upieczone pierniczki są bardzo twarde i jedzenie ich w takiej postaci może stanowić nie lada wyzwanie. Jest na to bardzo prosty sposób. Najprościej będzie rozłożyć je po prostu jeden obok drugiego (a nie jeden na drugim) na tacach lub płaskim dużym talerzu. Po ok. 2 - 3 dniach nasze pierniczki staną się miękkie, gdyż wchłoną wilgoć z powietrza. Innym sposobem jest...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 304
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 292
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 377
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 342
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 385
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 4065
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3543
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2270
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1515
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 975
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 835
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 829