Łagodny krem z batatów
Źródło: http://dlasmaq.blogspot.com/2016/02/agodny-krem-z-batatow.html
Dzien dobry !Startujemy dzis z przepysznym kremem z batatow !Dlaczego warto jesc bataty, chyba juz wiecie - jezeli nie zapraszam na fanpagea.- puszka mleka kokosowego- 3 srednie bataty- 1 zwykly sredni ziemniak- 1/2 lyzeczki rozmarynu- pieprz, sol dla smaku- duzy zabek czosnkuProscizna !Gotujemy ziemniaki, nastepnie odcedzamy je, lekko studzimy i blendujemy. Dodajemy ...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 29
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 21
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Sernik bez sera a zamiast sera - ryż.Wygląda jak tort a... ⇖ 2049
Karnawal jeszcze wciaz trwa, wiec wciaz macie szanse na... ⇖ 1147
Pierwszy raz zupe cytrynowa jadlam w Jeffs ie i ten smak... ⇖ 1072
Orzezwiajaca salatka z zielonym ogorkiem, kasza i feta to... ⇖ 1295
Ziemniaki z ogniska, pieczone w popiele to smak... ⇖ 1059
Pierogi z farszem z suszonych pomidorow chodzily za mna juz... ⇖ 1029
Leczo warzywne to cos co moglabym jesc bezustannie. Czasem... ⇖ 1131
Mieso:Dzis pora ma eksperyment . Znalazlam gdzies przepis... ⇖ 779
Skladniki na ok. 25 babeczek3 szklanki maki pszennej1 lyzka... ⇖ 720
Juz od dluzszego czasu nosilam sie z zamiarem zrobienia... ⇖ 710
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1896
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1295
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 504
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































