Tatar z lososia
Źródło: http://dlasmaq.blogspot.com/2012/09/tatar-z-ososia.html
.Kolejna bardzo prosta potrawa, na sniadanie czy na przystawke jak znalazl.Tatar z lososia nie zabija jego smaku, wrecz przeciwnie - nawet zaostrza, jest wyjatkowo prosty do zrobienia i do tego wyjatkowo smakuje.100g wedzonego lososiaPol malej cebulki drobno posiekanej w kostke1/6 sredniej czerwonej paprykiPol cytrynyWszystkie skladniki, oprocz cytryny kroimy drobno w kostke.W dowolny ...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Sernik bez sera a zamiast sera - ryż.Wygląda jak tort a... ⇖ 2049
Karnawal jeszcze wciaz trwa, wiec wciaz macie szanse na... ⇖ 1148
Pierwszy raz zupe cytrynowa jadlam w Jeffs ie i ten smak... ⇖ 1072
Orzezwiajaca salatka z zielonym ogorkiem, kasza i feta to... ⇖ 1295
Ziemniaki z ogniska, pieczone w popiele to smak... ⇖ 1059
Pierogi z farszem z suszonych pomidorow chodzily za mna juz... ⇖ 1029
Leczo warzywne to cos co moglabym jesc bezustannie. Czasem... ⇖ 1131
Mieso:Dzis pora ma eksperyment . Znalazlam gdzies przepis... ⇖ 779
Skladniki na ok. 25 babeczek3 szklanki maki pszennej1 lyzka... ⇖ 720
Juz od dluzszego czasu nosilam sie z zamiarem zrobienia... ⇖ 710
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1303
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































