Najnowsze przepisy
Domowy döner kebab z kurczaka to pyszne, pieczone mięso w... ⇖ 29
Przepis na pyszne i szybkie ciasto ze śliwkami, którego... ⇖ 19
Obiadowa surówka z sałaty lodowej, marchewki i pora to... ⇖ 33
Często robię kotlety mielone, ale zmieniam, kombinuje... ⇖ 44
Bardzo lubię herbaty, ale latem gorącą herbatę pijam... ⇖ 20
amaryntowe pierogi z nadzieniem z koziego sera i warsztaty z Tomkiem Michalcem

Bardzo lubię uczyć się nowych rzeczy. Cieszy mnie ogromnie i napawa dumą to, że nauczyłam się pływać kraulem, że robię postępy i pływam coraz lepiej. A jak ma się to do gotowania? I do mojego bloga?Warsztaty u dobrego kucharza to gwarancja ogromnej satysfakcji płynącej ze wzbogacenia swojego warsztatu i umiejętności.Tomek Michalec to kuchnia włoska, taka prawdziwie toskańska,...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 504
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 441
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 527
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 442
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 414
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 481
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 497
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 458
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 512
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1587
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 802
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 798
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 534
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 443