Najnowsze przepisy
Przepis na pyszny sernik bez pieczenia. To proste ciasto z... ⇖ 58
amaryntowe pierogi z nadzieniem z koziego sera i warsztaty z Tomkiem Michalcem
Bardzo lubię uczyć się nowych rzeczy. Cieszy mnie ogromnie i napawa dumą to, że nauczyłam się pływać kraulem, że robię postępy i pływam coraz lepiej. A jak ma się to do gotowania? I do mojego bloga?Warsztaty u dobrego kucharza to gwarancja ogromnej satysfakcji płynącej ze wzbogacenia swojego warsztatu i umiejętności.Tomek Michalec to kuchnia włoska, taka prawdziwie toskańska,...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 246
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 178
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 249
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 200
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 175
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 229