Babka cytrynowa

Babka cytrynowa z dodatkiem wanilii i skórki cytrynowej to połączenie lekkiej, puszystej struktury z orzeźwiającym aromatem cytrusów i delikatną nutą waniliową. Doskonała zarówno na rodzinne spotkania, jak i świąteczne okazje. Jej wilgotna konsystencja i intensywny cytrynowy smak idealnie pasują do filiżanki kawy lub herbaty. To ciasto, które nie tylko cieszy oko na stole, ale również urzeka swoim wyważonym smakiem.
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiedniej patelni na indukcję to decyzja, która... ⇖ 8
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 8
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 17
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 15
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 14
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Clafoutis to lekki deser, który zachwyca elegancją i... ⇖ 31
Ciasto z truskawkami i galaretką to lekki, kremowy deser... ⇖ 30
Tarta z truskawkami i wanilią to esencja lata zamknięta w... ⇖ 23
Ciasto z truskawkami i białą czekoladą to wilgotny,... ⇖ 21
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1433
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 624
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 499
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 447
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 409