Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 2
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 23
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
BABKA PIGWOWA
Składniki:6 jajek0,5 szklanki cukru kryształ225 g marmolady z pigwy250 g margaryny135 g jogurtu morelowego1,5 szklanki mąki pszennej1 szklanka mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczeniaDodatkowo:słoik dżemu truskawkowego (280g)ok. 50 gorzkiej czekoladyPrzygotowanie:Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy...
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 178
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 169
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 259
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 211
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 269