BABKA PIGWOWA

Składniki:6 jajek0,5 szklanki cukru kryształ225 g marmolady z pigwy250 g margaryny135 g jogurtu morelowego1,5 szklanki mąki pszennej1 szklanka mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczeniaDodatkowo:słoik dżemu truskawkowego (280g)ok. 50 gorzkiej czekoladyPrzygotowanie:Mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia przesiewamy. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 11
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 468
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 424
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 627
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 488
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 547
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 317
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 266
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259