Batony orzechowe

Składniki(na 6 sztuk)- 50 g orzechów włoskich,- 50 g migdałów,- 50 g nerkowców,- 2 łyżki miodu (ok. 48 g).Sposób przygotowania1. Rozdrabniamy orzechy.2. Prażymy orzechy na suchej patelni.3. Dodajemy do orzechów miód.4. Przekładamy masę orzechową do sylikonowych foremek na babeczki, dociskamy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin (batony najlepiej przechowywać w...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 13
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 9
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 690
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 398
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 1688
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 426
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 742
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 429
Składniki(na 2 porcje)- 1.5 łyżeczki żelatyny (ok. 8... ⇖ 751
Składniki(na 8 porcji)-150 g ciecierzycy,-30 ml zimnej... ⇖ 740
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 805
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 342
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 236
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 227