Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowy, nie za słodki, cudowny... Do tego robi... ⇖ 24
Ten tort okazał się hitem przyjęcia urodzinowego moich... ⇖ 39
Rolada z cukinii to świetna propozycja na lekki, letni... ⇖ 28
Ciasteczka brownie zobaczyłam na bloguKulinarne inspiracje... ⇖ 24
Oto przepis na prosty i pyszny mini deser Rafaello!... ⇖ 35
Dbanie o zdrowie staje się dla wielu osób codziennym... ⇖ 18
Batony orzechowe

Składniki(na 6 sztuk)- 50 g orzechów włoskich,- 50 g migdałów,- 50 g nerkowców,- 2 łyżki miodu (ok. 48 g).Sposób przygotowania1. Rozdrabniamy orzechy.2. Prażymy orzechy na suchej patelni.3. Dodajemy do orzechów miód.4. Przekładamy masę orzechową do sylikonowych foremek na babeczki, dociskamy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin (batony najlepiej przechowywać w...
Przepisy z bloga
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 653
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 357
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 1493
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 379
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 697
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 384
Składniki(na 2 porcje)- 1.5 łyżeczki żelatyny (ok. 8... ⇖ 719
Składniki(na 8 porcji)-150 g ciecierzycy,-30 ml zimnej... ⇖ 707
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1315
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 727
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 683
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 383
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 246