Batony orzechowe
Źródło: http://trojkolorowakuchnia.blogspot.com/2020/02/batony-orzechowe.html
Składniki(na 6 sztuk)- 50 g orzechów włoskich,- 50 g migdałów,- 50 g nerkowców,- 2 łyżki miodu (ok. 48 g).Sposób przygotowania1. Rozdrabniamy orzechy.2. Prażymy orzechy na suchej patelni.3. Dodajemy do orzechów miód.4. Przekładamy masę orzechową do sylikonowych foremek na babeczki, dociskamy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin (batony najlepiej przechowywać w...
Najnowsze przepisy
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 9
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 11
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 11
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 441
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 437
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 406
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 699
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 1704
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 752
Składniki(na 2 porcje)- 1.5 łyżeczki żelatyny (ok. 8... ⇖ 767
Składniki(na 8 porcji)-150 g ciecierzycy,-30 ml zimnej... ⇖ 755
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 73
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 71
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 65
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51








































