Najnowsze przepisy
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 9
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 13
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 20
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 14
Batony orzechowe
Składniki(na 6 sztuk)- 50 g orzechów włoskich,- 50 g migdałów,- 50 g nerkowców,- 2 łyżki miodu (ok. 48 g).Sposób przygotowania1. Rozdrabniamy orzechy.2. Prażymy orzechy na suchej patelni.3. Dodajemy do orzechów miód.4. Przekładamy masę orzechową do sylikonowych foremek na babeczki, dociskamy i wstawiamy do lodówki na kilka godzin (batony najlepiej przechowywać w...
Przepisy z bloga
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 444
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 157
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 955
Składniki(na 1 porcję)- 10 średnich truskawek (ok. 150... ⇖ 168
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 489
Składniki(na 6 muffinek)- 60 g mąki pszennej typ 450,- 60... ⇖ 168