Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 13
Bigos staropolski
Bigos staropolski z winem i śliwkami gotowaliśmy przez 3 dni – czy wyobrażacie sobie, jak zmieniała się ta potrawa, nabierając smaku i koloru? Po raz pierwszy robiliśmy bigos, dodając składniki stopniowo w ciągu kilku dni, zazwyczaj robimy tę potrawę od razu, a później ją odgrzewamy. Choć majowa pogoda temu nie sprzyjała, pieczołowicie przez kilka godzin […] Artykuł...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 94
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 64
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 142
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 247
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 687
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 268
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 181