Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 13
Rafaello na biszkopcie
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na biszkopcie. Choć wymaga więcej pracy od tego z herbatnikiami, jest tak smaczne, że warto więcej czasu poświęcić na jego zrobienie. Smak biszkoptowego ciasta z kremem czekoladowo-kokosowym przełamaliśmy kwaśnym dżemem z porzeczek oraz słonymi krakersami. Masa do rafaello to krem budyniowy z dodatkiem białej czekolady, która cudownie łączy się ze smakiem wiórek kokosowych. Raffaello na biszkopcie z dżemem świetnie...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 94
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 64
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 142
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 247
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 687
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 268
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 181