Biszkopt przekładany z jagodami i porzeczkami - Blueberry And Black Currant Sponge Cake - Pan di Spagna ai frutti di bosco

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti6 jajek/ 6 eggs/ 6 uova180 gcukru/ 6.3 ozsugar/ 180 g dizucchero200 g mąki tortowej/ 7 oz plain white flour/ 200 g di farina 001 łyżeczka płaska proszku do pieczenia/ 1 ts baking powder/ 1 cucchiaino di lievitoPolski:Wykonanie:Ubijać białka...
Najnowsze przepisy
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 8
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 11
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 19
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 13
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2062
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 339
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 306
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 295
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 265
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 257
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 213