Biszkoptowe Malibu wg Aleex
Źródło: http://kuchniaaleex.blogspot.com/2021/01/biszkoptowe-malibu-wg-aleex.html
Witam Was w Nowym Roku 2021. A na powitanie zapraszam na pyszne ciasto. Biszkoptowe Malibu powstało zupełnie przez przypadek. Jeszcze w grudniu chciałam przygotować ciasto do kawy na imieniny Daria. Wymyśliłam, jakie ma być. Przygotowałam wszystkie produkty i, jak zwykle, zaczęłam od przygotowania biszkoptu. Nie chciałam upiec dużej porcji, staramy się ograniczać słodycze, ale...
Najnowsze przepisy
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 12
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 8
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 19
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 13
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Po powolnym, nieco leniwym początku miesiąca, zaczął... ⇖ 566
Zaczął się listopad. Do końca roku pozostały tylko 2... ⇖ 764
Mija spokojna sobota. Lubię jej nieco leniwy rytm, kiedy... ⇖ 592
Przejęłam po mamie lepienie pierogów. Zawsze robiła to... ⇖ 1269
Nie wiem, jak powinnam nazwać te pierogi. Dawniej były to... ⇖ 698
W sezonie nie sposób ich nie zrobić chociaż raz. Tym... ⇖ 822
Rzadko mam czas na oglądanie telewizji. Najczęściej... ⇖ 550
Ziemniaki Hasselback lub Potato à la Hasselbacken to... ⇖ 557
Jeszcze raz wstawiam post z 6.09.2022 r., który przez... ⇖ 718
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1811
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1189
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 684
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 566
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466









































