Bitki wieprzowe

Bitki wieprzowe Mięso umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić na plastry. Każdy plaster mięsa nieco rozbić tłuczkiem, ale nie za cienko. Następnie płaty mięsa obtoczyć w mące pszennej. Na patelni rozgrzać olej i porcjami wkładać mięso. Obsmażyć z obu stron na rumiany kolor, a następnie przełożyć do garnka. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Cebule […] Artykuł Bitki wieprzowe pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 7
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 2
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 20
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 898
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1189
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 651
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 602
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 684
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1504
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 803
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 341
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 235
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 225