Bitki wieprzowe
Źródło: https://emame-k.com/bitki-wieprzowe/
Bitki wieprzowe Mięso umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić na plastry. Każdy plaster mięsa nieco rozbić tłuczkiem, ale nie za cienko. Następnie płaty mięsa obtoczyć w mące pszennej. Na patelni rozgrzać olej i porcjami wkładać mięso. Obsmażyć z obu stron na rumiany kolor, a następnie przełożyć do garnka. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Cebule […] Artykuł Bitki wieprzowe pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
jesienne kolory roślin Jesień w ogrodzie nie kończy... ⇖ 7
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 25
Spaghetti Aglio Olio w 10 Minut – Sekretny Trik na... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 931
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1215
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 688
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 646
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 710
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1551
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 798
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 726
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 673
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 410
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 327
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 313









































