Limoncello

Limoncello Cytryny dokładnie umyć, a następnie sparzyć we wrzącej wodzie. Wystudzić, osuszyć i obrać skórkę nożem lub obieraczką do warzyw, ale tylko żółtą część beż białej, gdyż biała nadaje gorzki smak. Do słoja włożyć, wlać spirytus, zakręcić, wstrząsnąć słojem i odstawić w ciemne miejsce np. do szafki na 10-15 dni. Raz, dwa razy dziennie należy […] Artykuł Limoncello pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
Masala chai to rozgrzewająca herbata pita w Indiach.Masala... ⇖ 18
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 36
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 31
Kiedy po raz pierwszy spróbowałem pizzy z białym sosem,... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 883
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1160
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 635
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 586
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 666
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1487
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 53
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 39
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 37
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 37
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 36