Limoncello
Źródło: https://emame-k.com/limoncello/
Limoncello Cytryny dokładnie umyć, a następnie sparzyć we wrzącej wodzie. Wystudzić, osuszyć i obrać skórkę nożem lub obieraczką do warzyw, ale tylko żółtą część beż białej, gdyż biała nadaje gorzki smak. Do słoja włożyć, wlać spirytus, zakręcić, wstrząsnąć słojem i odstawić w ciemne miejsce np. do szafki na 10-15 dni. Raz, dwa razy dziennie należy […] Artykuł Limoncello pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 11
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 8
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 9
Zupa krem z kalafiora prosty sposób na przygotowanie zupy... ⇖ 17
Zestaw yerba mate – idealny pomysł na prezentYerba mate... ⇖ 17
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 923
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1214
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 677
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 631
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 703
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1538
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 703
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 554
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 254
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 238
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 204









































