Limoncello
Źródło: https://emame-k.com/limoncello/
Limoncello Cytryny dokładnie umyć, a następnie sparzyć we wrzącej wodzie. Wystudzić, osuszyć i obrać skórkę nożem lub obieraczką do warzyw, ale tylko żółtą część beż białej, gdyż biała nadaje gorzki smak. Do słoja włożyć, wlać spirytus, zakręcić, wstrząsnąć słojem i odstawić w ciemne miejsce np. do szafki na 10-15 dni. Raz, dwa razy dziennie należy […] Artykuł Limoncello pochodzi z serwisu emame kitchen.
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 13
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 12
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 26
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 23
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Gumbo z Nowego Orleanu Udka z kurczaka umieścić w garnku.... ⇖ 922
Pierś kurczaka w kremowym sosie Piersi z kurczaka osuszyć... ⇖ 1212
Torcik owocowy bez pieczenia Przygotować tortownicę (16... ⇖ 675
Linguini ze szparagami i zielonym pesto Makaron ugotować... ⇖ 629
Sałatka gyros-kebab Filety z kurczaka osuszyć, pokroić w... ⇖ 701
Ciasto z truskawkową pianką biszkopt Piekarnik rozgrzać... ⇖ 1533
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 691
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 508
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 242
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 192
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 173









































