Błyskawiczna papryka na zimę (bez pasteryzacji)

Blyskawiczna, bo jej przygotowanie trwa nie dluzej niz 45 minut. Ma tez te zalete, ze mozna regulowac jej miekkosc. Krocej gotowac jesli ktos lubi jedrna a dluzej aby uzyskac miekka.Potrzebujemy na 10 sloiczkow po 0,5 litra:3kg oczyszczonej papryki:3,5 litra wody0,5 szkl octu0,5 szkl cukrukoper (same baldachy)1 glowka czosnkupieprz ziarnistygorczycaziele angielskielistek laurowy - po 1 na sloikpie...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 6
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 17
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 15
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 12
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 13
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 809
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 726
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2107
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 318
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273