Błyskawiczna papryka na zimę (bez pasteryzacji)

Blyskawiczna, bo jej przygotowanie trwa nie dluzej niz 45 minut. Ma tez te zalete, ze mozna regulowac jej miekkosc. Krocej gotowac jesli ktos lubi jedrna a dluzej aby uzyskac miekka.Potrzebujemy na 10 sloiczkow po 0,5 litra:3kg oczyszczonej papryki:3,5 litra wody0,5 szkl octu0,5 szkl cukrukoper (same baldachy)1 glowka czosnkupieprz ziarnistygorczycaziele angielskielistek laurowy - po 1 na sloikpie...
Najnowsze przepisy
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 8
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 11
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 15
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 26
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 107
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 811
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 726
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 277