Dobrze zalany Pan Karp

1 karp 1,4-1,5 kg 1 cebula 1/4 szkl octu 10% 4 szkl wody 2 łyżki cukru 1 łyżka soli 2 jajka bułka tarta do panierowania olej do smażenia sól pieprz mielony liść laurowy, pieprz, ziele angielskie Karpia oczyściłam, umyłam, podzieliłam na półdzwonka. Posoliłam lekko, popieprzyłam, zawinęłam w folię spożywczą i odstawiłam na 2-3...
Najnowsze przepisy
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 3
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 6
CIASTECZKA Z KAJMAKIEM I ORZECHAMIDzień dobry. Mam dla... ⇖ 11
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 12
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 15
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 17
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 11
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 808
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 725
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2023
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 296
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 283
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 253
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 243
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 205