Dobrze zalany Pan Karp

1 karp 1,4-1,5 kg 1 cebula 1/4 szkl octu 10% 4 szkl wody 2 łyżki cukru 1 łyżka soli 2 jajka bułka tarta do panierowania olej do smażenia sól pieprz mielony liść laurowy, pieprz, ziele angielskie Karpia oczyściłam, umyłam, podzieliłam na półdzwonka. Posoliłam lekko, popieprzyłam, zawinęłam w folię spożywczą i odstawiłam na 2-3...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 19
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 9
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 23
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 823
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 737
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 806
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 342
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 236
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 227