Dobrze zalany Pan Karp
Źródło: https://cowgarkachpiszczy.blogspot.com/2020/11/dobrze-zalany-pan-karp.html
1 karp 1,4-1,5 kg 1 cebula 1/4 szkl octu 10% 4 szkl wody 2 łyżki cukru 1 łyżka soli 2 jajka bułka tarta do panierowania olej do smażenia sól pieprz mielony liść laurowy, pieprz, ziele angielskie Karpia oczyściłam, umyłam, podzieliłam na półdzwonka. Posoliłam lekko, popieprzyłam, zawinęłam w folię spożywczą i odstawiłam na 2-3...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 12
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 14
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 27
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 22
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 23
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 25
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 860
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 782
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 568
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 495
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 481
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 404
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 383
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 369
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 251
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 245
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245









































