Najnowsze przepisy
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 12
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 34
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 15
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 22
29.04.2024 Magda Składniki (na 2 duże porcje): pęczek... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na szybki i pożywny obiad? Kotleciki z... ⇖ 32
Cebularze lubelskie - Small onion cakes/pizzas from Lublin - Pizzette con le cipolle alla polacca (di Lublino)
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients:1. Ciasto podstawoweok. 500 gr mąki/ 500 g (17.5 oz) plain flour/ 500 g di farina per pizza50 gr drożdży/ 1.87 oz yeast/ 50 g (2 cubetti) di lievito di birra250 ml mleka/ 250 ml milk/ 250 ml di latte1 żółtko/ 1 yolk/ 1 tuorlo50 ml oleju z oliwek lub zwykłego/ 50 ml olive oil/...