Cebularze lubelskie - Small onion cakes/pizzas from Lublin - Pizzette con le cipolle alla polacca (di Lublino)
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/cebularze-lubelskie-small-onion.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients:1. Ciasto podstawoweok. 500 gr mąki/ 500 g (17.5 oz) plain flour/ 500 g di farina per pizza50 gr drożdży/ 1.87 oz yeast/ 50 g (2 cubetti) di lievito di birra250 ml mleka/ 250 ml milk/ 250 ml di latte1 żółtko/ 1 yolk/ 1 tuorlo50 ml oleju z oliwek lub zwykłego/ 50 ml olive oil/...
Najnowsze przepisy
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 4
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 14
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 18
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 11
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1168
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 629
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 548
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 526
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 473
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 428
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 427
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 413
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 310









































