Chateaubriand
Źródło: https://pychamniam.pl/chateaubriand/
Chateaubriand to rodzaj grubego befsztyku, który przygotowywany jest z najlepszej części mięsa wołowego, czyli z głowy polędwicy z dodatkami. Artykuł Chateaubriand pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 11
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 10
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 14
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 11
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 529
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 467
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 466
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 483
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 905
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 957
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1732
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1055
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 598
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 578
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 545
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 452









































