Chateaubriand
Źródło: https://pychamniam.pl/chateaubriand/
Chateaubriand to rodzaj grubego befsztyku, który przygotowywany jest z najlepszej części mięsa wołowego, czyli z głowy polędwicy z dodatkami. Artykuł Chateaubriand pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 1
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 59
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 16
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 19
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 19
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 526
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 463
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 462
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 887
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 948
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 405
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 312
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 298
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 246
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 195
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 156
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 128









































