Chateaubriand
Źródło: https://pychamniam.pl/chateaubriand/
Chateaubriand to rodzaj grubego befsztyku, który przygotowywany jest z najlepszej części mięsa wołowego, czyli z głowy polędwicy z dodatkami. Artykuł Chateaubriand pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 2
Domowe sosy to często niedoceniane skarby domowej kuchni.... ⇖ 7
Jeden zapach, jeden kęs - i nagle wracają wspomnienia.... ⇖ 8
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 16
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 40
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 525
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 462
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 462
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 882
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 943
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 362
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 271
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 214
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 208
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 175
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 155
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 72
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 70









































