Kotlet de volaille

Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Śliwki pod kruszonką z ciasteczkami amaretti, to deser,... ⇖ 6
Domowy schab parzony – soczysty i aromatyczny, idealny... ⇖ 11
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 13
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 12
Gruszki to jedne z najbardziej niedocenianych owoców w... ⇖ 12
Currywurst sprawdzony przepis Currywurst przepis na... ⇖ 21
Lazania, bez makaronu, z cienko pociętymi na plasterki... ⇖ 26
Bouyiourdi to klasyczne greckie meze z fetą, pomidorami i... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 413
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 487
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 425
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 449
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 775
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 878
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1968
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 315
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 284
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 275
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 241
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 230
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 197