Kotlet de volaille

Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto, które dzięki kefirowi świetnie zachowuje... ⇖ 9
Patison – warzywo, które łatwo przeoczyć na straganie,... ⇖ 15
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 23
Szybkie placuszki z wykorzystaniem mąki jaglanej oraz... ⇖ 16
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 433
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 502
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 442
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 463
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 813
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 901
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 770
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 312
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 268
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 191
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 190