Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 7
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 518
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 454
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 454
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 474
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 849
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 920
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 343
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































