Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
21.12.2025 Magda Piernikowe tosty francuskie z piekarnika... ⇖ 3
Wigilia to nie tylko potrawy. To cisza, światło świec i... ⇖ 11
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 22
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 61
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 530
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 467
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 466
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 485
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 912
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 963
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2907
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2117
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1472
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 851
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 687
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 655
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 628









































