Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 8
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 9
Kremowy, jednogarnkowy strogonow z indyka – aromatyczne... ⇖ 15
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 519
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 456
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 456
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 477
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 853
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 922
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 742
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 678
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 419
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 319









































