Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 16
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 23
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 13
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 522
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 462
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 461
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 879
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 940
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 60
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 55
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 37
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 30









































