Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 0
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 11
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 43
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 166
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 36
Ten piernik z jabłkami jest prosty, szybki i niezwykle... ⇖ 35
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 522
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 462
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 461
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 881
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 942
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 334
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 235
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 166
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 125
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 122
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 52







































