Najnowsze przepisy
Czas spędzany w domku letniskowym to doskonała okazja,... ⇖ 19
Najważniejsze informacje: Różnorodna dieta zapewnia... ⇖ 16
Kotlet de volaille
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Przepisy z bloga
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 314
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 362
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 310
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 330
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 342
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 765
Przepisy na czasie
Pyszna, banalnie prosta do zrobienia, czyli coś co lubię.... ⇖ 3439
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe... ⇖ 1507
Sprawdzony przepis na rurki z kremem budyniowym! Ten krem z... ⇖ 1420
Obłędnie pyszne ciasto. Rozpływa się w ustach i robi... ⇖ 954
Puszyste pączki na suchych drożdżach Pewniak, czyli... ⇖ 724
Skoro mamy karnawał to nie może zabraknąć u nas... ⇖ 699
Zapiekanka obiadowa z kurczakiem i ziemniakami to pyszne... ⇖ 604
Wprowadzenie do przepisu na Naleśniki zapiekane z mięsem... ⇖ 550