Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 12
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 12
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 191
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 522
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 462
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 461
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 879
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 941
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 191
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 39
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 32
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 28
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 21































