Kotlet de volaille
Źródło: https://pychamniam.pl/kotlet-de-volaille/
Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Najnowsze przepisy
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 8
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 13
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 25
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 16
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 520
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 458
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 459
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 479
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 866
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 925
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1918
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1104
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 941
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 815
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 510









































