Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 8
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 8
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 30
Kotlet de volaille

Kotlet de volaille (devolay) to pierś z kurczaka, która nadziewana jest masłem ziołowym z czosnkiem, natką pietruszki i szczypiorkiem. Artykuł Kotlet de volaille pochodzi z serwisu Pycha Mniam.
Przepisy z bloga
Risotto z dynią i kurczakiem to smaczne, zdrowe i szybkie... ⇖ 385
Kurczak w sosie porowym to jedno z dań, w których można... ⇖ 451
Spaghetti alla puttanesca to włoskie danie z makaronu z... ⇖ 392
Aglio e olio to jedna z popularnych włoskich potraw na... ⇖ 407
Ciasto widelcem mieszane z owocami, tu borówkami, do jego... ⇖ 493
Konfitura z papryki sprawdzi się do potraw wytrawnych np.... ⇖ 830
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 78
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 58
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58