Chińska surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i grzybami mun

Chińska surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i grzybami mun to przepyszny dodatek do dań azjatyckich. Idealnie będzie komponować się np. z sajgonkami lub pulpecikami po wietnamsku. Marchewka użyta do surówki przyrządzona jest metodą stir-fry, smaży się ją z posiekaną papryczką chili i czosnkiem. Krótko obsmażona pozostaje jędrna, lekko chrupka. Bardzo polecam! Chińska surówka z...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 13
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 78
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 64
Zupa z bobem, kaszą bulgur i kurczakiem na wywarze z... ⇖ 103
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 151
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 278
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204