Chleb kukurydziano-razowy - Whole Wheat Cornbread - Pane integrale di mais
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/11/chleb-kukurydziano-razowy-whole-wheat.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2.5 szklanki mąki pszennej razowej/ 2.5 cup whole wheat flour/ 2.5 tazze di farina integrale2.5 szklanki mąki kukurydzianej/ 2.5 cup cornmeal/ 2.5 tazze di farina gialla di mais1 szklanka letniego mleka/ 1 cup lukewarm milk/ 1 tazza di latte tiepido3/4 szklanki letniej...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 14
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 18
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 11
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 10
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1141
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 622
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 540
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 524
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 466
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 425
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 411
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 309









































