Chleb kukurydziano-razowy - Whole Wheat Cornbread - Pane integrale di mais
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/11/chleb-kukurydziano-razowy-whole-wheat.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti2.5 szklanki mąki pszennej razowej/ 2.5 cup whole wheat flour/ 2.5 tazze di farina integrale2.5 szklanki mąki kukurydzianej/ 2.5 cup cornmeal/ 2.5 tazze di farina gialla di mais1 szklanka letniego mleka/ 1 cup lukewarm milk/ 1 tazza di latte tiepido3/4 szklanki letniej...
Najnowsze przepisy
13.12.2025 Magda Ta piernikowa owsianka z piekarnika to... ⇖ 8
Karpatka to jedno z tych ciast, które od razu przywołuje... ⇖ 13
W okresie bożonarodzeniowym a w zasadzie od pierwszych dni... ⇖ 10
Wilgotne brownie w świątecznej formie Pana Ciastka. Mały... ⇖ 10
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1204
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 630
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 549
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 530
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 474
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 433
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 430
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 415
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 314









































