Chleb pszenno-żytni bez wyrabiania

Pyszny baleron czy smalczyk ze sklepowym chlebem mniej smakują. Jedyne wyjście to wziąć się do roboty i upiec domowy, pachnący i chrupiący chlebek. Wybrałam ten najprostszy ale moim zdaniem najsmaczniejszy. Ma jeszcze tę zaletę, że nie trzeba go długo i mozolnie wyrabiać. Oto i on.35 dag mąki pszennej T650 (używam Szymanowskiej chlebowej)25 dag mąki żytniej T 7202,5 dag...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 5
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 17
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 15
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 12
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 13
Przepisy z bloga
To znowu ja, witajcie.Mam dzisiaj wenę do pisania, więc... ⇖ 809
Dzień dobryKomu nie zdarzyło się chwilę przed kolacją... ⇖ 726
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2107
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 347
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 323
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 318
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 276
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273