Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
To bardzo prosty przepis na pyszne ciasto bez dodatku cukru... ⇖ 7
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 14
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 15
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 12
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3762
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2337
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1675
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 939
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 906
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 847
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 804









































