Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 2
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 12
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 24
[ Artykuł sponsorowany] Kuchnia Malezji i Singapuru:... ⇖ 14
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 34
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 212
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 212
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 45
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 34
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 33
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 27
Sycylia słynie z wyjątkowych słodkości, a jedną z nich... ⇖ 24
































