Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 10
O szynce wieprzowej mówi się w kuchni z szacunkiem, ale i... ⇖ 14
Lekki, a jednocześnie sycący omlet z serkiem wiejskim to... ⇖ 8
Oh, the joy of holiday desserts! There’s something truly... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 902
Różnego rodzaju sałatki z kurczakiem i marynowanymi... ⇖ 677
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 486
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 481
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 424
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 424









































