Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Kruche i aromatyczne pierogi pieczone z kapustą i grzybami... ⇖ 16
„Wiesz, co zabija dobre śniadanie? Rutyna. Kiedy rano... ⇖ 22
Placki ziemniaczane na smalcu gęsim Dziś, smalec gęsi... ⇖ 18
Pieczona pierś z indyka z przyprawami Pieczona pierś z... ⇖ 27
Co roku do świątecznego barszczyku przygotowuję zakwas z... ⇖ 127
Pasta z awokado i chili – guacamole- zdrowa, aromatyczna... ⇖ 23
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2070
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1133
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 966
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 880
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 854
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 565









































