Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 10
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 11
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 10
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 10
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 20
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 124
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1030
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 837
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 822
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 743
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 447
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 360
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 341









































