Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 10
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 14
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 19
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 19
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 21
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2084
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1136
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 977
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 883
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 864
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 602









































