Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 14
Pain de Campagne to klasyczny, rustykalny chleb francuski,... ⇖ 14
Seromakowiec to jedno z tych ciast, które robi się bez... ⇖ 184
W lodówce zalegały mi pieczarki i kawałek mozzarelli... ⇖ 15
Pyszne, wytrawne naleśniki z warzywami, kiełbasą i serem... ⇖ 21
Dziś będzie szybko smacznie i prosto. Prostota jest... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1978
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1116
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 949
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 869
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 823
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 518









































