Chleb pszenno-żytni na zakwasie - Wheat & Rye Bread Recipe - Pane di frumento e segale
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2019/03/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie-wheat.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti150 g mąki żytniej/ 5.2 oz rye flour/ 150 g di farina di segale350 g mąki pszennej chlebowej/ 12.3 oz bread flour/ 350 g di farina tipo 1400 ml letniej wody/ 400 mllukewarm water/ 400 ml di acqua tiepida3 łyżki oliwy z oliwek/ 3 tbs olive oil/ 3 cucchiai di olio...
Najnowsze przepisy
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 11
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 13
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 27
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 17
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1926
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1106
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 942
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 816
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 510









































