Chleb pszenny jogurtowy - Thermomix
Źródło: https://kuchniarodzinki.blogspot.com/2024/07/chleb-pszenny-jogurtowy-thermomix.html
Kolejny przepis na chleb do naszej kolekcji. Dostaliśmy w prezencie naczynie kamionkowe z firmy Vorwerk i trzeba było go jakoś potestować. Padło na chleb pszenny jogurtowy przygotowany przy pomocy Thermomix. Naczynie kamionkowe się sprawdziło, a i przepis na chleb pszenny zostanie z nami na dłużej. Efekt jest smaczny, chrupiący z delikatnym miąższem.*Chleb pszenny jogurtowy*woda - 240gdrożdże - 10gmąka pszenna chlebowa typ 750 - 350gmąka żytnia typ 720 - 150gjogurt naturalny -...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 74
Od jakiegoś czasu mam zajawkę na pizzę neapolitańską.... ⇖ 485
Przepisów na żeberka już kilka w naszej internetowej... ⇖ 211
Połączenie masła orzechowego i makaronu nie wpadłoby mi... ⇖ 305
W rodzinnej kuchni mała rewolucja. Wymieniliśmy Thermomix... ⇖ 301
Kolejny przepis na chleb do naszej kolekcji. Dostaliśmy w... ⇖ 416
Kotlet de volaille z nazwy sugeruje nam swoje francuskie... ⇖ 539
Na starym blogu mieliśmy przepis na zapiekane naleśniki... ⇖ 436
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1303
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































