Chleb wiejski na kefirze
Źródło: http://w-garach-u-gosi.blogspot.com/2020/12/chleb-wiejski-na-kefirze.html
Nikt chyba nie zaprzeczy, że nie ma nic lepszego niż świeże domowe pieczywo. Chrupiąca skórka, sprężyste, wilgotne, wypieczone wnętrze. Nam najlepiej smakuje z domowymi konfiturami z czarnej porzeczki. A zapach pieczonego chleba rozchodzący się po domu nie oceniony.. Składniki: 350g Mąka Uniwersalna typ 480 150g Mąka Pełnoziarnista typ 1850 500ml kefir 2 łyżeczki sól 1...
Najnowsze przepisy
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 2
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 20
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 30
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 21
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Ten tort przygotowałam aby uczcić moje urodziny i powiem... ⇖ 1679
Łatwe i bardzo szybkie w przygotowaniu puszyste i smaczne... ⇖ 992
Bardzo aromatyczny, chrupiący z zewnątrz, w środku... ⇖ 15245
Szybki makaron z tuńczykiem z puszki. Pysznie smakuje... ⇖ 1553
Metodą prób i błędów powstał naprawdę pyszny makaron... ⇖ 1352
Nikt chyba nie zaprzeczy, że nie ma nic lepszego niż... ⇖ 1005
Kolejne pyszne wyzwanie, czebureki z mięsem:) Danie kuchni... ⇖ 3928
Binsztych- nieprzesłodzona orzechowa tarta.Idealne ciasto... ⇖ 2922
Mąka Basia znów ruszyła z konkursem więc długo się... ⇖ 2738
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1773
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1130
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 694
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 607
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 595
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 556
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 539
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 482
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 478
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 460









































