Ciastka orkiszowo-jaglane z orzechami - Millet & Nuts Tea Cakes - Biscotti di miglio e farro con noci

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolish/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:100 g kaszy jaglanej/ 3.5 oz millet/ 100 g di migliook. 2 szklanek wody do gotowania/ 2 cups water/ 2 tazze di acquasól do smaku/ salt to taste/ sale a piacere+100 g pełnej mąki orkiszowej/ 3.5 oz whole meal spelt flour / 100 g di farina integrale di farro spelta100 g...
Najnowsze przepisy
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 8
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 7
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 13
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 13
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 104
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2010
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 325
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 282
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 248
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 241
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 204