Najnowsze przepisy
Najlepsze ciasto, które babcia piecze każdego lata. Teraz... ⇖ 92
Ciekawy sposób na jajka sadzone Jajka sadzone w wianuszku.... ⇖ 22
Ciasteczka zrobione, bo miałam masło na końcówce daty,... ⇖ 17
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 22
Przygotowanie dobrego ciasta drożdżowego wbrew pozorom... ⇖ 34
Inspiracją do tej sałatki były dwie rzeczy - pierwsza to... ⇖ 26
Ciastka radości Świętej Hildegardy, z mąką leszczynową - St. Hildegard s Cookies of Joy With Hazel Flour - Dolcetti della gioia di Santa Ildegarda con la farina di nocciolo

#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki /Ingredients/Ingredienti500 g mąki orkiszowej/ 17.5 oz spelt flour/ 500 g di farina di farro5 żółtek/ 5 yolks/ 5 tuorli200 g masła / 7 oz butter/ 200 g di burro3 g soli/ 0.1 oz salt/ 3 g di sale140 g cukru nierafinowanego/ 5 oz unrefined sugar/ 140 g di zucchero grezzo70 g miodu/ 2.5 oz...
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1476
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 777
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 751
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 508
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 417