Ciasto Gruszki na wierzbie
Źródło: http://kulinarnewyskoki.blogspot.com/2018/12/ciasto-gruszki-na-wierzbie.html
Czy sa wsrod Was milosnicy soczystych gruszek? Mam wrazenie, ze owoc ten jest niedoceniany, a przeciez tak cudowny! Mieciutki miazsz o slodko-orzezwiajacym smaku.... To owoc bardzo uniwersalny, bo pasuje praktycznie do wszystkiego :)Żeby wydobyc jeszcze wiecej smaku z gruszki, zapieklam ja razem z kruchym ciastem- karmelizacja swietnie podbija smak.Czekolada, wanilia,smietanka i maslane ciasto - ...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 5
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 16
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Bardzo dobrze pamietam czasy, gdy na sklepowych polkach... ⇖ 1033
Ah te przyprawy, ah te ziola, ah te zapachy!Nie ma kuchni... ⇖ 1027
Istnieja w swiecie takie polaczenia, ktore sa idealne! Nic... ⇖ 1127
Nie wiem skad sie bierze ten wyjatkowy smak... Kilka... ⇖ 1049
Ciastka noworoczne, poswiateczne, zdrowe... w wydaniu... ⇖ 1121
Jak tu nie uwielbiac czekolady i orzechow? To polaczenie... ⇖ 1057
Jesli chodzi o pierogi, to nie ma u mnie kompromisu- ciasto... ⇖ 1134
Wyjatkowy pasztet w wydaniu wegeterianskim albo nawet... ⇖ 1077
Jesli tak jak ja, lubicie nie tylko jesc slodycze, ale tez... ⇖ 1009
Od kiedy zaczelam przykladac wieksza uwage do tego, co jem,... ⇖ 1086
Wstyd sie przyznac,ze tak dlugo nic nie dodawalam.... Ale... ⇖ 1088
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2983
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2138
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1484
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 670
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 666
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































