Najnowsze przepisy
Roladki mięsne są zawsze dobrym sposobem na urozmaicenie... ⇖ 21
Zupa grzybowa z selerem naciowym i łazankami W tym... ⇖ 16
Jako fan szarlotek, jabłeczników i wszelakich ciast z... ⇖ 28
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie... ⇖ 22
Witajcie! Dzisiaj mam dla Was przepis na zapierającą dech... ⇖ 14
Cukinia z trawą cytrynową to kolejna propozycja na pyszny... ⇖ 16
Odkryj bogactwo hiszpańskiej kuchni regionalnej – smaki... ⇖ 23
Ciasto pani Dulska
Elegancki przekładaniec z makiem, jabłkami, orzechami i kremem czekoladowym. Ciasto doskonale się kroi i jest bardzo podzielne.Składniki blaszka 25/35:Ciasto makowe:150 g miękkiego masła,1 szklanka cukru pudru,8 jajek ( żółtka i białka oddzielnie),4 łyżki miodu,4 łyżki mąki pszennej,1 łyżka kakao,300 g suchego maku,50 g rodzynek,aromat waniliowy,biszkopt orzechowy:6 jajek,2/3 szklanki cukru pudru,1 szklanka zmielonych orzechów,3 łyżki bułki tartej,4 łyżki mąki pszennej,2...
Przepisy z bloga
Wegańskie, bezglutenowe i zdrowe banoffee pie. To ciasto... ⇖ 28
Jeśli szukacie ciekawych pomysłów na bezmięsny obiad to... ⇖ 48
Sernik z książki Siostry Anastazji, ale z moimi zmianami... ⇖ 284
Rozpływające się w ustach ciasteczka orzeszki z pysznym... ⇖ 327
Pyszny sosik paprykowy na zimę, który doskonale smakuje z... ⇖ 105
Przepisy na czasie
Czekoladowe ciasto na maślance Dziś mam dla Was przepis... ⇖ 52
Dzisiaj zapraszam na prosty deser, który idealnie sprawdzi... ⇖ 52
Dowiedz się ile piec sandacza i w jakiej temperaturze, aby... ⇖ 41
Składniki:( 12 sztuk, szklanka 250 ml)Rozczyn:Drożdże... ⇖ 41
Dowiedz się ile piec muffinki i w jakiej temperaturze, aby... ⇖ 37
Dynie pieczone z farszem dyniowo-ciecierzycowymSkładniki... ⇖ 35